Så nu har jag då gjort det! Startat upp en blogg där jag kommer skriva om mitt tränande och tävlande!

Har med spänning läst andra personers tävlingsrapporter och texter om sina förberedelser för sina stora mål och bedrifter. Börjar känna att det är dags att bjuda igen och dela med mig på av mina erfarenheter och tankar.

Bergsultra.se

Att hitta på ett bra och passande namn vållade en del funderande. Men efter några dagars “brainstormande” tyckte jag mig hitta ett namn som jag tror beskriver vad jag håller på med. Att få in någon med bergslöpning var en självklarhet och att jag älskar att springa långt gjorde att Bergsultra kändes som ett bra namn.

Att det sedan är nästan exakt ett år kvar till exemensprovet på min satsning och målsättning att ta en plats och fullfölja Dragons Back Race så tycker jag det passar extra bra att starta bloggen just nu.


Hittills går förberedelserna enligt planen. Jag har fullföljt två av mina uppsatta meriteringslopp, Ursvik Ultra och Great Lakeland 3day med resultat över förväntan!

Så välkomna att följa mig på min med resa till bergen i Wales nästa år!