Ganska lite att rapportera om på bloggen men här kommer en uppdatering.

Två månader har gått sedan den magiska veckan i Wales och Dragons Back Race.
Återhämtningen kändes bra i början men efter nån vecka hemma kom den av sig rejält.
Jag fick ont och problem med en ljumske som bara blev värre. En konstig skada med tanke på att jag tidigare inte har haft sådana känningar alls. Det gick med nöd och näppe springa lite men det kändes varken roligt eller var speciellt skönt.

Mina ben har också varit orkeslösa under lång tid och det var nog först i början av augusti som jag tyckte att det började vända. Min ljumske har också blivit bättre. Parallellt med detta har även min krånglade häl och fot fortsatt att vara dum. De senaste veckorna har jag för första gången behövt ställa in träning eller åtminstone planera om eftersom det gjort så pass ont när jag springer. Även i vardagen har det känns rejält dagen efter en springtur.
Har gått hos massörer för att försöka komma till rätta med det men hittills har förbättringarna var ca 0.0%. Jag har åtminstone fått reda på vad det är som gör ont och hur det kan bli bättre. Nåja, för hoppas att det börjar vända annars får man verkligen fundera på att lägga springandet på hyllan en stund.

2014-07-28 15.52.33

På Hundfjället 2014

Till kommande helg kommer det bli en start på Fjällmaraton Sälen om min fot inte är helt trasig.
Ett litet delmål som jag satte upp redan före Dragons Back. Min tanke var att ha det som en morot att ha något att träna för när årets stora mål redan är avklarat. Helt enkelt ha något att fylla upp tomrummet som lätt kan komma.
Nu har kanske inte träningen blivit så mycket som jag hoppats på men jag har ändå försökt att hålla igång 3-4 gånger i veckan. Oftast har det blivit lågintensiva löppass och ofta ganska korta. Så formen tror jag inte kommer vara på topp uppe i Sälen den här gången.
Någon större målsättning än att försöka förbättra tiden som jag sprang på för två år sedan har jag inte. Så allt under fyra timmar kommer kännas som en seger för mig den här gången efter den sparsamma träningsmängden de senaste månaderna.
För att hinna känna av fjällen lite extra så kommer hela familjen åka upp redan under onsdagkvällen (övernattningsstopp i södra Dalarna) och vidare till Sälen på torsdan. Så fredan kommer vi att ha en helt ledig dag i Lindvallen!
Bjuder på några bilder från förra årets fjällvecka.

Fin dag på Hemfjället

Fin dag på Hemfjället

Lilldamen tränar backe på Hundfjället

Lilldamen tränar backe på Hundfjället