Nu under eftermiddan har vi registrerat oss och fått ut våra nummerlappar att dels fästa på ryggsäck och kroppen även nummer för våra väskor – Overnight Camp bag och Resuply bag/Dropbag. Vi har även fått vårt stämplingschip och GPS-trackers monterade och plomberade på våra dagsryggsäckar. Med hjälp av tracken går det att följa oss på nätet via hemsidan: http://www.dragonsbackrace.com/live-tracking/ Nummerlapp uthämtad
Våran tracker har också en nödknapp som kan tryckas in om man är i en skarp och allvarlig nödsituation. Då dras stora räddningsinsatser igång med räddningshelikopter mm. Har man väl tryckt på knappen då är tävlingen över för den här gången… Gps-tracken med sin enorma låda.
Senare ikväll är vi kallade till infomöte från tävlingsledningen där det sista detaljerna gås igenom innan det blir en gemensam middag tillsammans. Imorgon måndag klockan 0700 går starten från Conwy Castle efter att vi fått kartorna 10 minuter innan. Sen väntar vårt livs längsta tävling med dagsdistanser från 50 till 68 km i bergig terräng! Det kommer bli till att ta dag för dag och hoppas man klarar av att starta nästkommande dag.

IMG_20150621_165248Våra säckar med grejer
Mycket fått folk på incheckningen
Se mer på http://dragonsbackrace.com